Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα σόκαρε το Βελιγράδι [vids]

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 00:15

Οι Ισραηλινοί με αυτογκόλ του Πάβκοβ στο 90'+3 ισοφάρισαν σε 2-2 και έγραψαν ιστορία, φτάνοντας στη φάση των ομίλων.

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα σόκαρε το Βελιγράδι [vids]

Τέτοιο φινάλε δεν περίμενε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Μακάμπι Χάιφα. Αλλά και τέτοιο αποκλεισμό δεν μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο πιο απαισιόδοξος φίλος του Ερυθρού Αστέρα. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στο 90ό λεπτό στο «Rajko Mitić» του Βελιγραδίου έμοιαζε με αρχαία τραγωδία. Ο Ερυθρός Αστέρας είχε το προβάδισμα με 2-1 κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα.

Φάουλ από τα αριστερά για τους πρωταθλητές Ισραήλ, ο Παβκόφ στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα έκανε «στραβοκλωτσιά» και εκείνη κατέληξε στα δίχτυα του Μπόριαν που δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Με τον τρόπο αυτό, το ματς στο Βελιγράδι έληξε 2-2 και η Μακάμπι με συνολικό σκορ 5-4 στα δύο ματς, έβγαλε εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League. Στέλνοντας τους πρωταθλητές Σερβίας στο Europa League.

Συναρπαστικό πρώτο ημίχρονο

Όλα τα λεφτά ήταν το πρώτο 45λεπτο στο Βελιγράδι. Με τον Ερυθρό Αστέρα στα πρώτα 43 λεπτά να φτάνει σε σκορ πρόκρισης. Διότι οι «ερυθρόλευκοι» της Σερβίας κατάφεραν να προηγηθούν 2-0. Με τον Πέσιτς στο 27' να ανοίγει το σκορ (1-0). Και δεύτερο γκολ για τους πρωταθλητές Σερβίας.

Δημιουργός ο Πέσιτς, σκόρερ ο Ίβανιτς και το 2-0 στο 43' ήταν γεγονός. Αλλά το πρώτο μέρος είχε συναρπαστικό φινάλε. Στο 45'+4 ο Χατζίτζα αστόχησε σε πέναλτι, καθώς ο Μπόριαν το απέκρουσε. Στο επόμενο λεπτό, στο 45'+5 ο Σούντγκρεν με μακρινό σουτ σκόραρε και μείωσε σε 2-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr