Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και ο τεν Χαγκ έτρεξε 13,8 χλμ!

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 13:40

Ο Ολλανδός τεχνικός τιμώρησε τους ποδοσφαιριστές του με τρέξιμο 13,8 χλμ μετά την ήττα από τη Μπρέντφορντ και όπως διέρρευσε τις τελευταίες ώρες, συμμετείχε στη κοπιαστική... ποινή!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Και ο τεν Χαγκ έτρεξε 13,8 χλμ!

Αλλαγή κλίματος για τον Ερικ τεν Χαγκ τις τελευταίες ημέρες. Ο Ολλανδός τεχνικός ξεκίνησε με δύο ήττες την θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βρέθηκε από νωρίς σε πίεση, αλλά η εμφάνιση και η νίκη στο ντέρμπι με την Λίβερπουλ, του… έδωσε πόντους. Τα αγγλικά πρωτοσέλιδα εγκωμίασαν τον 52χρονο τεχνικό και έκαναν και σχετικό λογοπαίγνιο με το όνομα του (Ten out of Ten).

Ο τεν Χαγκ κέρδισε πάντως τον Τύπο με την συμπεριφορά του με την επιλογή του να συμμετάσχει στην γνωστή πλέον τιμωρία στους ποδοσφαιριστές. Η Γιουνάιτεντ διασύρθηκε 4-0 από τη Μπρέντφορντ και σύμφωνα με τα στατιστικά, οι αντίπαλοι είχαν τρέξει 13,8 χιλιόμετρα περισσότερα και έτσι ο τεν Χαγκ «έκοψε» το ρεπό της Κυριακής, αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές του να διανύσουν την απόσταση. Όπως μάλιστα διάρρευσε τις τελευταίες ώρες, ο ίδιος ο τεν Χαγκ δεν έμεινε… άπραγος αλλά με την σειρά του έτρεξε 13.8 χιλιόμετρα, κερδίζοντας έτσι… πόντους και στα αποδυτήρια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr