Ποδόσφαιρο

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Κολοβό

Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 - 14:54

Η ομάδα του Αγρινίου έκανε μια σημαντική προσθήκη με τον 29χρονο μεσοεπιθετικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε τον Κολοβό

Μια σημαντική μεταγραφική κίνηση ένανε ο Παναιτωλικός με την ανακοίνωση της απόκτησης του Δημήτρη Κολοβού.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός ήταν να κλείσει σε ομάδα του εξωτερικού. Η συμφωνία χάλασε την τελευταία στιγμή. Κάπου εκεί μπήκε ο Παναιτωλικός και τον έπεισε να πει το ναι.

Βέβαια υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό. Ο 29χρονος διεθνής εξτρέμ (9 συμμετοχές και 1 γκολ με την εθνική ανδρών), ο οποίος ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τον Πανιώνιο και στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό, έχει παίξει στο Βέλγιο με τη Μαλίν, στην Ολλανδία με τη Βίλεμ και στην Κύπρο με την Ομόνοια.

Το 2019 εντάχθηκε στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και ένα χρόνο αργότερα μεταγράφηκε στη Σερίφ Τιρασπόλ, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Μολδαβίας, ενώ έπαιξε και στους ομίλους του Champions League, συμμετέχοντας μάλιστα στην ιστορική νίκη της ομάδας επί της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Το δεύτερο εξάμηνο της προηγούμενης σεζόν αγωνίστηκε στην Τουρκία με τη φανέλα της Κοτσαελισπόρ και τώρα επιστρέφει με την ομάδα του Αγρινίου στη Super League, όπου συνολικά μετράει 125 συμμετοχές και 23 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr