Ποδόσφαιρο

Champions League: Η κληρωτίδα έβγαλε ομίλους «φωτιά»

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 20:01

Τα 8 γκρουπ της φάσης των ομίλων έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και προμηνύεται ένα φθινόπωρο γεμάτο από σπουδαία ματς στην κορυφαία, συλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Champions League: Η κληρωτίδα έβγαλε ομίλους «φωτιά»

Η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League που έγινε στην Κωνσταντινούπολη έβγαλε μεγάλα ματς. Διότι υπάρχουν όμιλοι με σπουδαία κλαμπ να συμμετέχουν σε αυτούς. Το σίγουρο είναι πώς το φθινόπωρο θα είναι γεμάτο δράση. Με μεγάλες αναμετρήσεις και ματσάρες που θα δούμε από τις 5-6 Σεπτεμβρίου ως τις 1-2 Νοεμβρίου. Θυμίζουμε πώς φέτος, λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (20/11-18/12), η φάση των ομίλων θα είναι εξπρές.»

Όμιλοι «φωτιά»

Η κληρωτίδα έβγαλε μεγάλες αναμετρήσεις. Στον τρίτο όμιλο με την παρουσία της Μπάγερν Μονάχου, της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ. Ένας όμιλος «φωτιά» από κάθε άποψη. Ναι μεν το πρόσωπο του ομίλου θα είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά θα γίνουν ματσάρες. Επίσης, η Παρί Σεν Ζερμέν «έπεσε» στο ίδιο γκρουπ με την Γιουβέντους και την Μπενφίκα. Αλλά και η Μίλαν με την Τσέλσι.

Καλά μαντάτα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης

Αν υπάρχει μια ομάδα από τα φαβορί της διοργάνωσης που μπορεί να νιώθει ότι η τύχη ήταν με το μέρος της, αυτή ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, η Μάντσεστερ Σίτι είναι σε έναν όμιλο που από εκείνη εξαρτάται η πρώτη θέση και πόσο εύκολα θα την κατακτήσει. Το σίγουρο είναι ένα. Πολλά και σπουδαία ματς στο δρόμο για τον τελικό της Κωνσταντινούπολης. Αναλυτικά οι όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση του Champions League…

1ος όμιλος

Άγιαξ (Ολλανδία)

Λίβερπουλ (Αγγλία)

Νάπολι (Ιταλία)

Ρέιντζερς (Σκωτία)

2ος όμιλος

Πόρτο (Πορτογαλία)

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)

Λεβερκούζεν (Γερμανία)

Μπριζ (Βέλγιο)

3ος όμιλος

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Ίντερ (Ιταλία)

Πλζεν (Τσεχία)

4ος όμιλος

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γερμανία)

Τότεναμ (Αγγλία)

Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)

Μαρσέιγ (Γαλλία)

5ος όμιλος

Μίλαν (Ιταλία)

Τσέλσι (Αγγλία)

Σάλτσμπουργκ (Αυστρία)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

6ος όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Λειψία (Γερμανία)

Σαχτάρ Ντονέτσκ (Ουκρανία)

Σέλτικ (Σκωτία)

7ος όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Σεβίλλη (Ισπανία)

Ντόρτμουντ (Γερμανία)

Κοπεγχάγη (Δανία)

8ος όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Γιουβέντους (Ιταλία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr