Ποδόσφαιρο

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 20:12

Σημαντικές επιστροφές για την ομάδα του Τζανλούκα Φέστα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στους «Ζωσιμάδες».

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Με σημαντικές επιστροφές στην αποστολή, ταξίδεψε η ομάδα της Λαμίας για τα Γιάννενα. Το βράδυ του Σαββάτου (27/8, 20:00) αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League 1. Ο σύλλογος της Φθιώτιδας ηττήθηκε, εντός έδρας, 3-0 στην πρεμιέρα από την ΑΕΚ και θέλει να πάρουν τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

«Νέα» πρόσωπα στην αποστολή

Το ευχάριστο για τον Τζανλούκα Φέστα είναι πώς θα έχει αρκετούς παραπάνω παίκτες στη διάθεσή του. Διότι την πρώτη αγωνιστική υπήρχαν πολλές απουσίες, κυρίως λόγω κορονοϊού. Έτσι, ο Ιταλός προπονητής μπορεί να υπολογίζει για αύριο και στους Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Τζανδάρη και Γιακουμάκη. Όλοι αυτοί είχαν λείψει στην πρεμιέρα της σεζόν. Αντιθέτως, εκτός αποστολής έμειναν οι Μαρμεντίνι, Καραμάνος, Μποάκιε, Μπενίτες, Ρόμανιτς, Γκέντσογλου και Μαργαρίτης.

Οι «εκλεκτοί» του Τζανλούκα Φέστα

Στην αποστολή της Λαμίας για το ματς στα Γιάννενα βρίσκονται 20 παίκτες. Αυτοί είναι οι Σαράνοφ, Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Νταβίντ, Μπεχαράνο, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι και Τσούκαλος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr