Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Πρώτη εντός έδρας νίκη για τη Φράιμπουργκ

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 23:50

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε 1-0 της Μπόχουμ με το γκολ του Γκρίφο.

Bundesliga: Πρώτη εντός έδρας νίκη για τη Φράιμπουργκ

Το πρώτο εντός έδρας τρίποντό της κατέκτησε η Φράιμπουργκ. Λίγες ώρες μετά την κλήρωση της φάσης των ομίλων του Europa League, εκεί όπου κληρώθηκε στο ίδιο γκρουπ με τον Ολυμπιακό, η ομάδα του Στράιχ επικράτησε 1-0 της Μπόχουμ. Σε ένα ματς που είχε αρκετές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει τη νίκη τελικά.

Σημαντική νίκη

Η Φράιμπουργκ έδειξε από την αρχή πώς ήθελε περισσότερο τη νίκη, αλλά κινδύνεψε στο 12' με τον Φλέκεν να κάνει μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ασάνο. Στο 18' είχε την πρώτη δική της καλή στιγμή, αλλά δεν την αξιοποίηση. Στο 22' ο Γκρέγκοριτς αρχικά και ο Σάλαϊ στην πορεία δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ρίμαν, ενώ ο Χόφλερ αστόχησε! Με το πρώτο μέρος να λήγει ισόπαλο 0-0.

Γκολ με την τρίτη

Ωστόσο, στις αρχές του δευτέρου μέρους η Φράιμπουργκ βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Σάλαϊ κέρδισε το πέναλτι, που καταλογίστηκε μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR. Ο Γκρίφο εκτέλεσε το πέναλτι, αλλά ο Ρίμαν απέκρουσε. Στην επαναφορά ο Γκρίφο με κεφαλιά απείλησε ξανά, αλλά ο γκολκίπερ της Μπόχουμ έδιωξε εκ νέου. Η τρίτη του προσπάθεια, με προβολή στην ίδια φάση, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0. Καλές στιγμές με τον Γκέγκοριτς στο 63' και τον Χόλτμαν στο 65', μια για κάθε ομάδα. Στο 73' ο Γκρέγκοριτς σημάδεψε το δοκάρι, το ίδιο και ο Πέντερσεν στο 81'!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr