Ποδόσφαιρο

La Liga: Τρίποντα για Θέλτα και Μπέτις

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 00:52

Η ομάδα του Βίγκο επικράτησε 1-0 στην έδρα της Τζιρόνα, ενώ οι «βερδιμπλάνκος» με το ίδιο σκορ της Οσασούνα στο «Benito Villamarín».

La Liga: Τρίποντα για Θέλτα και Μπέτις

Κορυφή έπιασε η Μπέτις μετά και την τρίτη αγωνιστική του φετινού ισπανικού πρωταθλήματος. Οι «βερδιμπλάνκος» νίκησαν στο «Benito Villamarín» 1-0 την Οσασούνα και έκαναν το «τρία στα τρία» στη La Liga. Βάζοντας τέλος στο αντίστοιχο «δύο στα δύο» που είχε η ομάδα από την Παμπλόνα. Μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ μπορούν να πιάσουν την ομάδα της Σεβίλλης, αρκεί να συνεχίσουν και εκείνες το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Ο χαρακτήρας της Μπέτις

Η ομάδα της Σεβίλλης εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και επικράτησε 1-0 την Οσασούνα. Ένα ματς που κρίθηκε, ουσιαστικά, από δύο στοιχεία. Αφενός το γκολ που σημείωσαν οι «βερδιμπλάνκος» στο πρώτο ημίχρονο. Έτσι, το τέρμα του Μπόρχα Ιγκλέσιας στο 34' ήταν αυτό που έκρινε το ματς.

Καθώς ήταν το μοναδικό στην αναμέτρηση. Αφετέρου το γεγονός ότι η Οσασούνα δεν κατάφερε να αξιοποιήσει το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από το 73' μετά την αποβολή, με απευθείας κόκκινη κάρτα, του Χερμάν Πεζέγια στο 73'. Οι Βάσκοι πάλεψαν, αλλά οι Ανδαλουσιάνοι άντεξαν και πήραν τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας το απόλυτο στο πρωτάθλημα.

Θέμα εμπειρίας

Ένα γκολ και στο άλλο ματς της Παρασκευής. Η Θέλτα νίκησε εκτός έδρας, 1-0 την Τζιρόνα στην Καταλωνία. Ο Ιάγο Άσπας ήταν ο σκόρερ για την ομάδα του Βίγκο, στο 49’. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σωστή ανασταλτική λειτουργία, απέναντι σε μια Τζιρόνα που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε. Αποτέλεσμα ήταν να ηττηθεί και το ματς να λήξει 0-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr