Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο ο Φορτούνης με μειωμένες αποδοχές

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 01:50

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος υπέγραψε ως το 2024 και από το πρωί του Σαββάτου θα προπονείται κανονικά με τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο ο Φορτούνης με μειωμένες αποδοχές

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Κώστα Φορτούνη. Ο 29χρονος επιτελικός μέσος συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μετά τη συνάντηση υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2024. Με μειωμένες αποδοχές. Και το πρωί του Σαββάτου ο Έλληνας μεσοεπιθετικός θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Κάρλος Κορμπεράν, ακολουθώντας πλέον το κανονικό πρόγραμμα των πρωταθλητών Ελλάδας.

Τα νέα δεδομένα για τον Φορτούνη

Αυτό που έχει σημασία με την παραπάνω εξέλιξη είναι πώς με αυτή τη διαδικασία κερδίζουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές. Ο μεν Ολυμπιακός διότι κερδίζει πάλι έναν ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει προσφέρει πολλά σε αγωνιστικό επίπεδα. Αλλά επιπλέον και οικονομικά, διότι το νέο συμβόλαιο του παίκτη είναι με μειωμένες, αρκετά, αποδοχές. Ο δε Φορτούνης την ευκαιρία για ένα restart μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς του. Έχοντας τη δυνατότητα να δουλέψει με έναν προπονητή που θα του δώσει ευκαιρίες, αν δει πώς ο παίκτης είναι σε καλή κατάσταση.

Άμεσα στη διάθεση του Κορμπεράν

Από το πρωί του Σαββάτου ο παίκτης θα μπει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Διότι όλο αυτό τον καιρό έκανε προπονήσεις μαζί με τους παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Ο Κορμπεράν σκοπεύει να του δώσει ευκαιρίες, αν διαπιστώσει πώς ο ποδοσφαιριστής είναι σε θέση να βοηθήσει. Κι αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι πώς μέσα από αυτή τη διαδικασία κανείς δεν θα βγει χαμένος. Επιπλέον, όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης δούλευε σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους άλλους παίκτες που δεν υπολογίζονταν. Είναι σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Πλέον, όλα είναι στο χέρι του Ισπανού προπονητή για να τον αξιοποιήσει.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.