Ποδόσφαιρο

Α’ Ιταλίας: “Κόλλησε” η Γιουβέντους με Ρόμα (1-1) +vid

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 21:27

Αν και ήταν πολύ ανώτεροι, οι "μπιανκονέρι" δεν μπόρεσαν να λυγίσουν την αντίσταση των Ρωμαίων.

Α’ Ιταλίας: “Κόλλησε” η Γιουβέντους με Ρόμα (1-1) +vid

Ο Πάολο Ντιμπάλα επέστρεψε ως αντίπαλος στην έδρα της πρώην ομάδας του και αποθεώθηκε. Οι φίλοι των “μπιανκονέρι” προχώρησαν σε standing ovation όταν είδαν το επίθετο του Αργεντινού άσου, κατά την γνωστοποίηση των 11άδων των δυο ομάδων.

Η Γιουβέντους ξεκίνησε με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι. καθώς ο Ντούσαν Βλάχοβιτς κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό κάνοντας το 1-0 από πολύ νωρίς. Η «μεγάλη κυρία» μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και για δεύτερη φορά στο 25′. Όμως το τέρμα του Λοκατέλι ακυρώθηκε έπειτα από υπόδειξη του VAR καθώς ο Ιταλός μέσος είχε χρησιμοποιήσει το χέρι του. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του 45λέπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε με παρόμοιο ρυθμό, με τη Γιουβέντους να είναι κυρίαρχη και να απειλεί συνεχώς την εστία του Ρουί Πατρίσιο. Η Ρόμα έπαιζε κυρίως στις αντεπιθέσεις και γινόταν απειλητική μόνο στις στατικές φάσεις, όπου εκεί βρήκε και το γκολ της ισοφάρισης. Στο 69’ οι Ρωμαίοι κέρδισαν κόρνερ και ο Τάμι Έιμπραχαμ με ωραία καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1, ύστερα από φοβερή ασίστ με ψαλιδάκι του Πάουλο Ντιμπάλα.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπρέμερ, Σάντρο, Ντε Σίλιο, Ντανίλο, Λοκατέλι (86’ Ροβέλα), Ραμπιό (58’ Ζακάρια), Μιρέτι (77’ Μίλικ), Κόστιτς, Κουαδράδο (77’ ΜακΚένι), Βλάχοβιτς (86’ Κεν).

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Κάρσντορπ (62’ Τσελίκ), Μαντσίνι (46’ Ελ Σααραουί), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Κριστάντε, Μάτιτς, Σπινατσόλα (46’ Ζαλέβσκι), Πελεγκρίνι (90+3’ Μποβέ), Έιμπραχαμ, Ντιμπάλα (78’ Κούμπουλα).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr