Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Νίκη με ανατροπή για τη Ναντ [vid]

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 17:08

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε 3-1 της Τουλούζ σκοράροντας τρία γκολ σε 11 λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο.

Ligue 1: Νίκη με ανατροπή για τη Ναντ [vid]

Η Κυπελλούχος Γαλλίας πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή Ligue 1. Μια νίκη που ήρθε με εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Τουλούζ. Διότι τα «καναρίνια» δέχθηκαν γκολ νωρίς στο ματς, αλλά μέσα σε 11 λεπτά στις αρχές του δευτέρου 45λεπτου ανέτρεψαν την κατάσταση και πήραν μια πολύ σημαντική νίκη. Μετά από δύο ισοπαλίες και μια ήττα, έκαναν... σεφτέ στο φετινό γαλλικό πρωτάθλημα.

Αιφνιδιασμός

Η Τουλούζ κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο «La Beaujoire». Σε μια από τις πρώτες επιθέσεις της. Με τον Φαν ντε Μπούμεν να τροφοδοτεί τον Αμπουκάλ που μπήκε στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ, άνοιξε το σκορ (0-1). Με το γκολ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα. Είχαν φάσεις στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, αλλά όχι αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια. Έκανε δουλειά, βέβαια, και ο Ντουπέ. Σταμάτησε τον Γκεσάντ στο 26' που βρέθηκε σε θέση βολής.

«Καυτό» τέταρτο

Τα «καναρίνια», όμως, έδειξαν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο 45λεπτο. Ειδικά στο διάστημα ως το 61'. Ειδικά στο 11λεπτο, 50'-61'. Ήταν το χρονικό σημείο που γύρισαν το ματς και «κλείδωσαν» τη νίκη, σημειώνοντας τρία γκολ. Καθοριστική ήταν και η αλλαγή του Μοχάμεντ, όπως και του Μπλας. Στο 50' ήρθε το 1-1. Σέντρα του Σιμόν, κεφαλιά του Γκεσάντ και 1-1. Στο 55' ο Γκεσάντ έκανε τη σέντρα και ο Μοχάμεντ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 για την Ναντ. Επιπλέον, στο 61' και μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR ήρθε και το 3-1 με τον Σιμόν. Η Τουλούζ είχε μια καλή στιγμή στο 82' με τον Οναΐβου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr