Ποδόσφαιρο

Premier League: «Διπλό» και πρώτη νίκη για την Γουέστ Χαμ [vids]

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 18:38

Μετά από τρεις ήττες και χωρίς να έχει σκοράρει, η ομάδα του Μόγιες έκανε… σεφτέ στο «Villa Park».

Premier League: «Διπλό» και πρώτη νίκη για την Γουέστ Χαμ [vids]

Σε καθεστώς μεγάλης πίεσης ήταν η Γουέστ Χαμ. Με τρεις ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές και χωρίς να έχει σκοράρει, το εκτός έδρας ματς με την Άστον Βίλα είχε τον χαρακτήρα… τελικού. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες έδειξε… χαρακτήρα. Σκόραρε και νίκησε 1-0 στο «Villa Park». Έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική… ανάσα. Η Νιούκαστλ «τσίμπησε» βαθμό στο «Molineux» από την Γουλβς, στο φινάλε.

Τα «σφυριά» πήραν το τρίποντο

Η Γουέστ Χαμ ήταν καλύτερη από την Άστον Βίλα, στην αναμέτρηση του «Villa Park». Από την αρχή του ματς έδειξε πώς ήθελε περισσότερο τη νίκη. Αυτό μέτρησε τελικά και την κατέκτησε, νικώντας 1-0. Η ομάδα του Μόγιες ήταν περισσότερο επικίνδυνη από την αντίστοιχη του Τζέραρντ.

Είχε φάσεις και στο πρώτο 45λεπτο, αλλά δεν τις αξιοποίησε. Τελικά το γκολ ήρθε στο 74' από τον Φορνάλς. Για να μπει ένα τέλος στο κακό ξεκίνημα που είχαν τα «σφυριά» στο πρωτάθλημα. Μετά τις τρεις ήττες από Μάντσεστερ Σίτι, Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπράιτον και χωρίς μάλιστα η Γουέστ Χαμ να έχει σκοράρει!

«Έκλεψε» τον βαθμό η Νιούκαστλ

Στο άλλο ματς για την Premier League, στο «Molineux», δεν υπήρξε νικητής ανάμεσα σε Γουλβς και Νιούκαστλ. Πιο σωστά, οι γηπεδούχοι κρατούσαν τη νίκη στα χέρια του ως το φινάλε. Η Γουλβς ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 38' με το γκολ του Ρούμπεν Νέβες.

Επιπλέον, πέτυχε ένα ακόμα στο 81' με τον Ραούλ Χιμένες, αλλά μετά από έλεγχο της φάσης στο VAR, το 2-0 δεν μέτρησε. Διότι καταλογίστηκε φάουλ του Μεξικανού σέντερ φορ. Έτσι, η μαχητική Νιούκαστλ κατάφερε στο φινάλε να πάρει τον βαθμό. Με το γκολ που σημείωσε ο Σεντ-Μαξιμέν στο 90ό λεπτό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr