Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Το δίμπαλο του Σάντσες και η 7άρα της Μονπελιέ [vids]

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 20:28

Άνοιξε… λογαριασμό ο Αλέξις με την Μαρσέιγ, όργια από την «Paillade» στην έδρα της Μπρεστ.

Ligue 1: Το δίμπαλο του Σάντσες και η 7άρα της Μονπελιέ [vids]

Πάτησε… κορυφή, έστω και προσωρινά, η ομάδα της Μασσαλίας. Οι παίκτες του Ιγκόρ Τούντορ με εξαιρετική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν τρία γκολ και έφυγαν νικητές από τη Νίκαια. Έτσι, έφτασαν τους 10 βαθμούς και περιμένουν να δουν τι θα κάνει απόψε η Παρί Σεν Ζερμέν.

Έπιασε... δουλειά ο Αλέξις

Κομβικός για την ομάδα της Μασσαλίας ο Αλέξις Σάντσες. Ο Χιλιανός πέτυχε τα δύο του πρώτα γκολ με την γαλλική ομάδα και συνέβαλλε στην 3η φετινή νίκη, σε 4 αγωνιστικές. Βυθίζοντας ακόμα περισσότερο τη Νις που έχει μόλις δύο ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

Επτάρα εκτός έδρας!

Ωστόσο το ματς της ημέρας έγινε στη Βρετάνη. Εκεί ο «τυφώνας» Μονπελιέ σκόρπισε στους επτά… ανέμους την Μπρεστ που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να βγάλει αντίδραση. Εξάλλου η… δουλειά έγινε στο πρώτο ημίχρονο με την «Paillade» να σκοράρει 5 φορές. Νίκες πέτυχαν ακόμα η Λοριάν και η Τρουά, εκμεταλλευόμενες την έδρα τους. Τέλος, η Λιόν «έσωσε» στο φινάλε τον πόντο, στην έδρα της Ρεμς. Πάντως, για μια ακόμα αγωνιστική οι διαιτητές έβγαλαν αρκετές κόκκινες κάρτες.

Λοριάν - Κλερμόν 2-1

(24’ πεν., 41’ Μοφί - 62’ Σαράτσεβιτς)

Νις - Μαρσέιγ 0-3

(10’, 43’ Σάντσες, 37’ Ταβάρες)

Μπρεστ - Μονπελιέ 0-7

(6’ Μαουάσα, 10’ Βαΐ, 11’, 31’ Καζρί, 25’ Κότσα, 64’, 84’ Ζερμέν)

Τρουά - Ανζέ 3-1

(12’ Ριπάρ, 61’ Μπαλντέ, 82’ Όντομπερτ - 68’ Ντιονί)

Ρεμς - Λιόν 1-1

(24' 'Ιτο - 86' Ντεμπελέ)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr