Ποδόσφαιρο

Premier League: Στον... αστερισμό του Χάρι Κέιν [vid]

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 21:35

Η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Νότιγχαμ στο «City Ground» με τον διεθνή Άγγλο φορ να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής

Premier League: Στον... αστερισμό του Χάρι Κέιν [vid]

Η αήττητη πορεία της Τότεναμ στη φετινή Premier League συνεχίστηκε και το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε πέρασε νικηφόρα από το «City Ground», επικρατώντας 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι πάλεψαν όσο μπορούσαν. Είχαν τις στιγμές του. Αλλά δεν είχε… απάντηση, συνολικά, στην παρουσία του Χάρι Κέιν.

Ο Άγγλος σέντερ φορ ήταν ο πρωταγωνιστής για τη νίκη της Τότεναμ. Στο 5', με σουτ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ. Οι «πετεινοί» έχασαν μεγάλα ευκαιρία στο 56' για το 0-2, όταν ο Κέιν αστόχησε σε πέναλτι ή πιο σωστά, ο Χέντερσον το απέκρουσε. Ήταν και η φάση που ο διεθνής επιθετικός των Λονδρέζων δεν κατάφερε να «νικήσει» τον γκολκίπερ της Νότιγχαμ στην «μονομαχία» τους.

Ωστόσο στο 81' ο Άγγλος σέντερ φορ πέτυχε το δεύτερο δικό του τέρμα, μετά την ασίστ του Ριτσάρλισον. Έγινε έτσι το 0-2 και με τον τρόπο αυτό «κλείδωσε» τη νίκη των Λονδρέζων στο «City Ground». Αποτέλεσμα που την φέρνει στο γκρουπ των ομάδων της πρώτης τετράδας, μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι και την Μπράιτον. Όλες αυτές οι ομάδες, πάντως, είναι πίσω από την Άρσεναλ που έχει το απόλυτο μετά από 4 αγωνιστικές στη φετινή Premier League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr