Ποδόσφαιρο

Super League 1: Ο «αγριεμένος» Παναιτωλικός τιμώρησε τον Άρη [vids]

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 21:02

Η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τα αμυντικά θέμα των «κίτρινων» και πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1.

Super League 1: Ο «αγριεμένος» Παναιτωλικός τιμώρησε τον Άρη [vids]

Στάση… Αγρίνιο για τον Άρη. Απότομη προσγείωση για την ομάδα του Μπούργος στο ματς με τον Παναιτωλικό. Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και ανέδειξαν και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα αμυντικά ζητήματα που είχαν οι «κίτρινοι». Νίκη 3-1 για την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας και μεγάλος προβληματισμός για τον Άρη.

Όλα ανοικτά στο πρώτο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος ήταν ανοικτό. Ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στο 15' με τον Σενγκέλια. Ωστόσο, ο Άρης βρήκε τρόπο και ισοφάρισε αρκετά γρήγορα, στο 20', με το ωραίο γκολ του Πάλμα. Το ματς είχε κι άλλες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο. Με αποκορύφωμα το δοκάρι του Φλόρες, στο 35', σε εκτέλεση φάουλ. Έτσι το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο 1-1. Πάντως, υπήρξε μια φάση στο 29' που σηκώνει συζήτηση με πρωταγωνιστές τους Αποστολάκη και Ιτούρμπε.

«Χτύπησε» στα αμυντικά κενά

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έκανε μεγάλη ζημιά στον Άρη. Αρχικά με τον Καρέλη στο 63' και εν συνεχεία με τον Νταγκό στο 76'. Ντελίριο ενθουσιασμού στις εξέδρες από τους φιλάθλους της ομάδας του Αγρινίου που είδαν την ομάδα τους να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη. Πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο, το οποίο έχει τεράστια αξία στην οικονομία του πρωταθλήματος. Το μόνο που άλλαξε ως το φινάλε ήταν η αποβολή, με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ντίας στο 90'+3. Διότι στο 82' ο Ζερβινιό δεν κατάφερε να πετύχει το πρώτο του γκολ με τον Άρη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (83’ Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης, Μλάντεν, Φλόρες (59’ Ντουάρτε), Σενγκέλια (71’ Μόρσεϊ), Νταγκό (84’ Χουχούμης), Ντίας, Καρέλης (84’ Πέδρο).

ΑΡΗΣ (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Ντουκουρέ, Μάνου Γκαρθία (73’ Ζερβίνιο), Ιτούρμπε (73’ Ματέο Γκαρσία), Μαντσίνι (61’ Καμάτσο), Πάλμα (61’ Ντιόπ), Γκρέι (84’ Χατζηιωάννου).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.