Ποδόσφαιρο

Super League 1: Σε «διαζύγιο» οδηγούνται Μπούργος και Άρης

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 23:27

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κίτρινων» αναμένεται να αποτελέσει άμεσα ο Αργεντινός προπονητής.

Super League 1: Σε «διαζύγιο» οδηγούνται Μπούργος και Άρης

Αντίστροφη μέτρηση για να τελειώσει η εποχή του Χερμάν Μπούργος στον Άρη. Μετά και την ήττα των «κίτρινων» από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όλα συνηγορούν στο γεγονός ότι ο νυν προπονητής της ομάδας δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της. Η απόφαση είναι ειλημμένη και απομένει μια συνάντηση του Αργεντινού προπονητή με τον μεγαλομέτοχο του Άρη, Θόδωρη Καρυπίδη, για να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κίτρινων» έχει πάρει την απόφασή του και δεν θα αλλάξει! Ο τερματισμός της συνεργασίας με τον Μπούργος είναι δεδομένος και το μοναδικό που δεν έχει οριστικοποιηθεί είναι πότε ακριβώς θα γίνει. Αυτό θα ρυθμιστεί μετά και τη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές, δηλαδή η διοίκηση του Άρη και ο Νότιο-Αμερικανός προπονητής. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστό, στον Μπούργος «χρεώνονται» αρκετά πράγματα. Τόσο ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ όσο και η μη σωστή αξιοποίηση του υλικού της ομάδας. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα, σχετικά με τις αποφάσεις της διοίκησης των «»κίτρινων».

Πλέον, ένα από θέματα για την επόμενη ημέρα είναι πώς θα πάει ο Άρης στο προσεχές ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα γίνει αυτό με υπηρεσιακό προπονητή, εν προκειμένω Τον Απόστολο Τερζή. Αν και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Χερμάν Μπούργος.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.