Ποδόσφαιρο

Super League 1: Ο ΠΑΟΚ από την… κόλαση στον «παράδεισο»!

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2022 - 23:45

Δέχθηκε την ισοφάριση στο 90'+2, αλλά σκόραρε στο 90'+6 και πήρε το τρίποντο με 2-1. Ο Ατρόμητος από το 82' έπαιζε με 10 παίκτες.

Super League 1: Ο ΠΑΟΚ από την… κόλαση στον «παράδεισο»!

Το πιο συναρπαστικό ματς της 2ης αγωνιστικής στη Super League έγινε στην Τούμπα. Αν και ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1, η αναμέτρηση είχε χιτσκοκικό φινάλε! Διότι ο Ατρόμητος με δέκα παίκτες ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 90'+2. Αλλά ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πτοήθηκε. Πάλεψε για το τρίποντο ως το τελευταίο σφύριγμα του Τζήλου και δικαιώθηκε, τελικά, με το τέρμα από τον Νάρεϊ στο 90'+6.

Προβάδισμα με πέναλτι

Στο 12' ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Χατζηϊσαϊα και έλεγχος της φάσης από το VAR. Το εκτέλεσε ο Κούρτιτς για το 1-0. Ο Γιαννιώτης σταμάτησε στο 24' το τετ-α-τετ του Μπράντον. Με τον Ατρόμητο να κλείνει το ημίχρονο με ένα σουτ του Ρομπάιγ και ένα ακόμα από τον Γκονζάλες. Ο Τζήλος δεν έδειξε κάρτα στον Κούρτιτς, που πάτησε τον Γκονζάλες.

Φινάλε για γερά νεύρα

Στο 82' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κυβρακίδης. Στο 85' ο Νάρεϊ τροφοδότησε τον Ολιβέιρα που σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ μετά τον έλεγχο της φάσης από το VAR. Στο 90'+2 ο Ατρόμητος ισοφάρισε με το πλασέ του Τζοβάρα (1-1). Με τον νεαρό που παλαιότερα ήταν στον ΠΑΟΚ, να μην πανηγυρίζει. Όμως, στο 90'+6 ο Ζίβκοβιτς σέντραρε και ο Νάρεϊ με σουτ στην κίνηση, σημείωσε το 2-1.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (70' Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (80' Σβαμπ), Ντάντας (76' Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (80' Φ. Σοάρες), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς, Μπράντον (63' Ολιβέιρα).

Ατ’ρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Σουάρεθ, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (90'+2 Οικονομίδης), Τζαβίδας (63' Ροτάριου), Κλωναρίδης (80' Τζοβάρας) Ρομπάιγ (63' Κάρτανσιον).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.