Ποδόσφαιρο

Serie A: Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο [vids]

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 00:21

Καμία ομάδα δεν κατάφερε να κάνει το «τρία στα τρία» μετά και την 3η αγωνιστική στην Ιταλία.

Serie A: Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι αμφίρροπο [vids]

Το πρωτάθλημα της Serie A είναι στην 3η αγωνιστική. Με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο. Διότι μετά από τρία ματς υπάρχουν έξι ομάδα με 7 βαθμούς. Μίλαν, Λάτσιο, Τορίνο, Ρόμα και τις Αταλάντα και Νάπολι. Οι δύο τελευταίες αγωνίστηκαν σήμερα.

Οι μεν «μπεργκαμάσκι» πήραν τη νίκη 1-0 στην έδρα της Βερόνα. Όσον αφορά στη Νάπολι, η ομάδα του Σπαλέτι έχασε την ευκαιρία να κάνει το «τρία στα τρία» καθώς αγωνίστηκε τελευταία από τις άλλες ομάδες της κορυφής. Με το ματς να λήγει 0-0.

Στο ματς της Λέτσε με την Έμπολι δεν υπήρξε νικητής, καθώς έληξε ισόπαλο 1-1. Ωστόσο την παράσταση «έκλεψε» η Σαλερνιτάνα. Η οποία συνέτριψε 4-0 την Σαμπντόρια και πήρε ένα τρίποντο που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη συνέχεια της σεζόν και στην… οικονομία του πρωταθλήματος.

Βερόνα - Αταλάντα 0-1

(50' Κούπμαϊνερς)

Σαλερνιτάνα - Σαμπντόρια 4-0

(7' Ντία, 16' Μπονατσόλι, 50' Βιλένα, 76' Μπότιμ)

Λέτσε - Έμπολι 1-1

(40' Στρεφέτσα - 23' Παρίσι)

Φιορεντίνα - Νάπολι 0-0

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr