Ποδόσφαιρο

Ατρόμητος: Ενίσχυση με τον Τυνήσιο Κεσχρίντα

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 20:16

Παίκτης της ομάδας του Περιστερίου για τα προσεχή δύο χρόνια θα είναι ο 27χρονος δεξιός μπακ χαφ.

Ατρόμητος: Ενίσχυση με τον Τυνήσιο Κεσχρίντα

Οι προσθήκες στο ρόστερ του Ατρομήτου συνεχίζονται. Δεδομένη ήταν, αλλά είχε απομείνει το τυπικό σκέλος. Πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε στην υπόθεση του Ουαζντί Κεσχρίντα. Ο διεθνής Τυνήσιος παίκτης που είχε συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα του Περιστερίου, υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ομάδα του Κρις Κόουλμαν. Με τον ποδοσφαιριστή που είχε μείνει ελεύθερος από την ιταλική Σαλερνιτάνα, να υπογράφει συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Η ενημέρωση του Ατρομήτου

Στην ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου αναφέρονται τα ακόλουθα: «Παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ουαζντί Κεσχρίντα. Η ΠΑΕ Ατρόμητος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τυνήσιο διεθνή, Ουαζντί Κεσχρίντα, που υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Σαλερνιτάνα, με τον ιταλικό σύλλογο να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Ουαζντί Κεσχρίντα είναι 26 ετών (5/11/95), αγωνίζεται ως δεξιός μπακ-χαφ και είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, έχοντας πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές. Προέρχεται από τις Ακαδημίες της Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ, μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της πατρίδας του, στην οποία αποτέλεσε και βασικό στέλεχος από το 2016 και μετά, όταν έγινε επαγγελματίας.

Με την Ετουάλ Σπορτίβ ντου Σαχέλ κατέγραψε συνολικά 124 συμμετοχές και αποχώρησε το 2021 για να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην ιταλική Serie A για λογαριασμό της Σαλερνιτάνα. Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε συνολικά 20 συμμετοχές αγωνιζόμενος και φέτος για τον θεσμό του Coppa Italia, δείχνοντας ότι είναι στην κατάλληλη φυσική κατάσταση για την άμεση ένταξή του στα πλάνα του Κρις Κόλμαν».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr