Ποδόσφαιρο

Super League 1: «Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη [vid]

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 20:57

Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, στο ματς που ολοκλήρωσε τη 2η αγωνιστική. Ακυρώθηκε γκολ των Αρκάδων στο 63' για επιθετικό φάουλ.

Super League 1: «Λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη [vid]

Η πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα συνοδεύτηκε από ισοπαλία και απώλεια βαθμών. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 0-0 στην Τρίπολη, απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Αρκαδίας που αμύνθηκε σωστά και δικαίως πήρε τον πόντο. Ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων με τον Ατιένθα στο 63', μετά από υπόδειξη του Καραντώνη για επιθετικό φάουλ του Μπενίτο.

Ημίχρονο με πολλή τακτική

Η τακτική που επέλεξε ο Ηρακλής Μεταξάς, δηλαδή η ομάδα του να παίξει πίσω από την μπάλα δικαιώθηκε. Διότι κατάφερε να περιορίσει την επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κατοχή μπάλας που έφτασε το 70% στο πρώτο 45λεπτο. Ωστόσο, δεν υπήρχε ουσία. Με το πρώτο σουτ του ματς να είναι από την πλευρά του Αστέρα με τον Μπαράλες. Οι Αρκάδες αναγκάστηκαν να αλλάξουν από νωρίς τα πλάνα τους. Διότι μόλις στο 10λεπτο ο Μουνάφο ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, με τον Ρούμπεν Γκαρθία να μπαίνει στη θέση του.

Στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Ολυμπιακός πίεσε τον Αστέρα και δημιούργησε τις φάσεις του. Στο 41' ο Άλβαρες πρόλαβε και έδιωξε προ του Ελ Αραμπί. Στο 43' η κεφαλιά του Μασούρα, δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο. Τέλος, στο 45'+3 ο Ελ Αραμπί κατέβασε την μπάλα μετά τη σέντρα του Ραντζέλοβιτς, αλλά ο Ατιένθα αλλοίωσε την πορεία της μπάλας, για να λήξει το ημίχρονο 0-0.

«Κόλλησε» στην Τρίπολη

Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας. Συνέχισε να ψάχνει το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως αυτό δεν ήρθε ποτέ. Αναποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια, αδυναμία δημιουργίας καθαρά ευκαιριών. Όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους. Διότι ο Αστέρας δεν άλλαξε την τακτική του. Όμως, οι αλλαγές που έκανε ο Μεταξάς είχαν μεγαλύτερο αποτέλεσμα.

Έκαναν δουλειά διότι μετά τη μια ώρα αγώνα οι Αρκάδες πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Στη μοναδική τους φάση μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού, στο 63', πέτυχαν γκολ με τον Ατιένθα. Αλλά ακυρώθηκε από τον Καραντώνη που υπέδειξε επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Άβιλα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετές φάσεις με καλύτερες εξ αυτών το σουτ του Ίνμπομ Χουάνγκ στο 58' και την κεφαλιά του Ελ Αραμπί στο 84'.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (46΄ Μπενίτο), Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο (11΄ Ρούμπεν Γκαρθία), Στάνκο, Μπερτόγλιο (61΄ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60΄ Μπαρτόλο), Γκαρντάβσκι (70΄ Ριέρα) , Μπαράλες

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Άβιλα, Ο. Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81΄ Κούντε), Ίνμπομ Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69΄ Ροντρίγκες), Ζίνκερναγκελ (60΄ Βαλμπουενά), Μασούρας (70΄ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.