Ποδόσφαιρο

Γουέστ Χαμ: «Βόμβα» στο Λονδίνο με Λούκας Πακετά

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 21:46

Δυνατή κίνηση από τα «σφυριά» που απέκτησαν τον διεθνή Βραζιλιάνο από την Λιόν.

Γουέστ Χαμ: «Βόμβα» στο Λονδίνο με Λούκας Πακετά

Μια από τις πιο εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις του φετινού καλοκαιριού ολοκληρώθηκε πριν λίγο. Αυτή του διεθνή Βραζιλιάνου Λούκας Πακετά. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός άφησε την Λιόν για το σύλλογο του Λονδίνου. Το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 43 εκατομμύρια ευρώ. Επιπλέον, με τα χρήματα που έχουν προβλεφθεί ως μπόνους επίτευξης στόχων, το deal των δύο ομάδων για τον παίκτη της «Σελεσάο» μπορεί να φτάσει και τα 60 εκατομμύρια ευρώ!

Η ανακοίνωση των «σφυριών»

Το απόγευμα της Δευτέρας ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου παίκτη. Με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό να αφήνει τη γαλλική ομάδα μετά από δύο χρόνια και να συνεχίζει πλέον την καριέρα του, στα γήπεδα της Premier League. Το συμβόλαιο του διεθνή επιτελικού μέσου της «Σελεσάο» με τη Γουέστ Χαμ έχει διάρκεια πέντε χρόνια. Βεβαίως η συμφωνία αφορά τον μονοετή δανεισμό του από την γαλλική ομάδα, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

Η καριέρα του Πακετά

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί ακόμα, στο παρελθόν, σε Φλαμένγκο και Μίλαν. Με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, έχει 33 συμμετοχές και 7 γκολ. Με τη «Σελεσάο» έχει κατακτήσει το Copa America του 2019. Σε ό,τι αφορά τη θητεία του με τη φανέλα της Λιόν, αυτή περιλάμβανε 67 αναμετρήσεις και 18 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr