Ποδόσφαιρο

Κύπρος: Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας «πλήρωσαν» την Ευρώπη [vids]

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 22:26

Με το… αριστερό ξεκίνησan το κυπριακό πρωτάθλημα οι δύο εκπρόσωποι της Μεγαλονήσου που συμμετέχουν στο Europa League.

Κύπρος: Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας «πλήρωσαν» την Ευρώπη [vids]

Την περασμένη Πέμπτη, η Ομόνοια και η ΑΕΚ Λάρνακας πέτυχαν νίκες στην Κύπρο κόντρα σε Γάνδη και Ντνίπρο, με αποτέλεσμα να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Όμως, φαίνεται πώς και οι δύο ομάδες έμειναν στην ευρωπαϊκή τους επιτυχία. Δεν «προσγειώθηκαν» στην πραγματικότητα. Με αποτέλεσμα η πρεμιέρα του κυπριακού πρωταθλήματος να μην έχει καλά αποτελέσματα για εκείνες.

Ήττα και απότομη «προσγείωση»

Η Ομόνοια ηττήθηκε 1-0 από τον Ακρίτα Χλώρακα στο ματς που έγινε στο «Στέλιος Κυριακίδης» της Πάφου. Με τον Δημοσθένους να σημειώνει το μοναδικό γκολ του ματς, στο 6ο λεπτό, με αρκετή δόση τύχης καθώς η μπάλα κόντραρε στο σώμα του. Η Ομόνοια έχασε με τραυματισμό τον Κακουλλή στο 16'. Είχε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν αξιοποίησε καμία. Οι αποβολές των Κασάμα στο 77' και Παναγιώτου στο 90'+1 ήταν κομβικές για το τελικό αποτέλεσμα.

Άλλο Ευρώπη, άλλο πρωτάθλημα

Απώλεια βαθμών και για την ΑΕΚ Λάρνακας. Η οποία έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ένα χρόνο πριν το ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε επίσης λήξει ισόπαλο. Ωστόσο, το… πάθημα δεν έγινε μάθημα. Αρκετές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, όμως καμία δεν είχε την ουσία και το τελικό αποτέλεσμα 0-0 δεν προκάλεσε έκπληξη, βάσει της εικόνας της αναμέτρησης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr