Ποδόσφαιρο

Βαλένθια: Στις «νυχτερίδες» ο Καβάνι

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 23:17

Κάτοικος «Mestalla» για τα προσεχή δύο χρόνια θα είναι ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Βαλένθια: Στις «νυχτερίδες» ο Καβάνι

Μεταγραφή από το πάνω… ράφι για την Βαλένθια. Οι «νυχτερίδες» έκαναν μια πολύ δυνατή προσθήκη στο ρόστερ τους. Διότι απέκτησαν τον Έντινσον Καβάνι. Ο 35χρονος Ουρουγουανός επιθετικός είχε μείνει ελεύθερος από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι διετούς διάρκειας, ως το καλοκαίρι του 2024.

«Χαμόγελα» από Γκατούζο

Ο Ιταλός προπονητής σίγουρα μπορεί να αισθάνεται πιο ήσυχος μετά την απόκτηση του «Matador». Δηλαδή ενός επιθετικού «killer» που έχει σημειώσει στην καριέρα του περισσότερα από 400 γκολ. Η μετακίνησή του στον ισπανικό σύλλογο είναι πολύ δυνατή προσθήκη για τις «νυχτερίδες».

Διότι απέκτησαν έναν επιθετικό με όρεξη να αποδείξει πώς δεν έχει «τελειώσει» ακόμα την καριέρα του. Αλλά παράλληλα και έναν παίκτη που ακόμα και… μισή ευκαιρία να το δοθεί, ξέρει πώς να την αξιοποιήσει. Γνωρίζει πώς να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ακόμα κι αν οι καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί δεν είναι σε καμία περίπτωση εύκολες.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr