Ποδόσφαιρο

Ρίο Άβε: Έκανε την έκπληξη με Σάμαρη

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 - 23:35

Ο 33χρονος μέσος επέστρεψε στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ρίο Άβε: Έκανε την έκπληξη με Σάμαρη

Μια επταετία πέρασε στην Πορτογαλία. Εκεί ήταν παίκτης της Μπενφίκα, με την οποία είχε κατακτήσει πολλούς τίτλους. Ο Ανδρέας Σάμαρης ξαναγύρισε στη χώρα της Ιβηρικής. Ωστόσο, αυτή τη φορά όχι για λογαριασμό των «αετών» της Λισαβόνας. Ο νέος του «σταθμός» είναι η Ρίο Αβε.

Μετά, λοιπόν, από ένα χρόνο απουσίας από την Liga NOS, καθώς αγωνίστηκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα και την Φορτούνα Σιτάρντ, ο Έλληνας μέσος γύρισε ξανά στα πορτογαλικά γήπεδα. Αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ρίο Άβε. Με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Ανδρέας Σάμαρης ήταν από το 2024 ως το 2021 παίκτης της Μπενφίκα. Με την ομάδα της Λισαβόνας κατέκτησε στο διάστημα αυτό 4 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο, 2 Λιγκ Καπ και 2 Σούπερ Καπ Πορτογαλίας. Η νέα του ομάδα την Κυριακή το βράδυ πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη. Αλλά τί νίκη ήταν αυτή! Επικράτησε 3-1 της πρωταθλήτριας Πόρτο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr