Ποδόσφαιρο

Μπόρνμουθ: Τέλος ο Πάρκερ

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 14:08

Σε αναζήτηση νέου τεχνικού βρίσκονται οι νεοφώτιστοι καθώς ο Σκοτ Πάρκερ απομακρύνθηκε μετά την «βαριά» ήττα από την Λίθβερπουλ (9-0).

Μπόρνμουθ: Τέλος ο Πάρκερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των «κερασιών» αποτελεί ο Σκοτ Πάρκερ που αποτελεί και τον πρώτο προπονητή που απολύεται από την φετινή Premier League μετά από 26 ημέρες από την έναρξη της σεζόν. Η Μπόρνμουθ ξεκίνησε με νίκη την χρονιά στην επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» (Αστον Βίλα) αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ηττήθηκε από Μάντσεστερ Σίτι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ και στο τελευταίο μάλιστα ματς «διασύρθηκε» (9-0) από τους reds. «Θα θυμόμαστε πάντα την άνοδο ως μια από τις πιο επιτυχημένες χρονιές του συλλόγου στην ιστορία» τόνισε ο ιδιοκτήτης Μαξιμ Ντεμιν. «Για να συνεχίσουμε όμως να αναπτυσσόμαστε είναι αναγκαίο να υπάρξουν αλλαγές». Στον πάγκο θα βρεθεί προσωρινά ο Γκάρι Ο’ Νιλ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr