Ποδόσφαιρο

Στις 30/9 τα εγκαίνια στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena»!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 19:19

Τότε θα ανοίξει τις πύλες του το "σπίτι" της Ένωσης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Στις 30/9 τα εγκαίνια στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena»!

Λίγες ημέρες παράτασης πήρε η έναρξη της λειτουργίας της «Αγιά Σοφιάς – OPAP Arena», με τα εγκαίνια να πραγματοποιούνται 13 μέρες αργότερα. Αντί για τις 17 Σεπτεμβρίου, η λαμπρή εκδήλωση για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

«Κόβουμε την κορδέλα της νίκης», αναφέρουν οι «κιτρινόμαυροι» μέσω special video, το οποίο δημοσίευσαν, κάνοντας κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το «παρών», αφού αναφέρουν: «Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου. Όλοι στο Ναό».

Συνεπώς, το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΚ στην «Αγια-Σοφιά - Opap Arena» θα είναι στις 2 Οκτωβρίου κόντρα στον Ιωνικό για την 6η αγωνιστική της Super League. Oπως ενημέρωσε η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ μέσα στις επόμενες μέρες θα δοθούν λεπτομέρειες για την εκδήλωση των εγκαινίων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.