Ποδόσφαιρο

Η Τσέλσι προσφέρει 90 εκ. στη Λειψία για τον Γκβαρντιόλ!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 20:49

Πρόταση-μαμούθ για τον 20χρονο Κροάτη στόπερ κατέθεσαν οι "μπλε".

Η Τσέλσι προσφέρει 90 εκ. στη Λειψία για τον Γκβαρντιόλ!

Την είδηση αποκάλυψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη καθώς δεν υπήρχε ιδιαίτερη κινητικότητα για την περίπτωση του Κροάτη αμυντικού, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021 από την γερμανική ομάδα που κατέβαλλε 19 εκατ. ευρώ στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Γκβαρντιόλ μετράει 50 εμφανίσεις, με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ με την Λειψία, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026 γι' αυτό και η τιμή του έχει.. εκτιναχθεί. Με την εθνική Κροατίας έχει 10 εμφανίσεις με 1 γκολ στο ενεργητικό του.

Ετσι μετά την απόκτηση του Φοφανά από τη Λέστερ, οι Λονδρέζοι ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους ακόμα έναν εξαιρετικό κεντρικό αμυντικό ξοδεύοντας.. πακτωλό χρημάτων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr