Ποδόσφαιρο

“Μπαμ” με Μπιέλ ο Ολυμπιακός!

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 22:39

Ερχεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα ο 25χρονος μεσοεπιθετικός της Κοπεγχάχης Πεπ Μπιέλ για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων".

“Μπαμ” με Μπιέλ ο Ολυμπιακός!

Ο Μπιέλ (σ.σ. γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1996) αγωνίζεται βασικός στην ομάδα που ανήκει και ο Κάρλος Ζέκα και πέρυσι έκανε εκπληκτική σεζόν με 18 γκολ και 15 ασίστ σε 47 εμφανίσεις! Συνολικά με την Κοπεγχάγη μετράει 128 συμμετοχές, με 32 γκολ και 28 ασίστ από το 2019 όταν είχε αποκτηθεί από τη Ρεάλ Σαραγόσα. Το deal -αν ολοκληρωθεί- θα φτάσει τα 8 εκ. ευρώ.

Είναι κυρίως «δεκάρι» αλλά παίζει και ακραίος επιθετικός αλλά και φορ. Εχει αναδειχθεί από τις Ακαδημίες της Ράγιο Βαγιεκάνο, ενώ πριν πάει στη Σαραγόσα έπαιξε και στην Β' ομάδα της Μαγιόρκα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr