Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Ρέτσος, η επιστροφή!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 13:25

Την απόκτηση του Παναγιώτη Ρέτσου ανακοίνωσαν οι «ερυθρόλευκοι», με τον 24χρονο αμυντικό να φορά ξανά τα ερυθρόλευκα πέντε χρόνια μετά την παραχώρηση του στη Λεβερκούζεν.

Ολυμπιακός: Ρέτσος, η επιστροφή!

Επισημοποιήθηκε η επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό μετά από πέντε χρόνια. Ο 24χρονος αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους» και θα τεθεί άμεσα στα πλάνα του Κάρλος Κορμπεράν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επιστροφή του Παναγιώτη Ρέτσου, πέντε χρόνια μετά τη μεταγραφή του στη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ο 24χρονος αμυντικός (γεννήθηκε στις 9/8/1998) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Serie A για λογαριασμό της Ελλάς Βερόνα, έχει αγωνιστεί στη Bundesliga με τη Λεβερκούζεν, στη Ligue 1 με τη Σεντ Ετιέν, ενώ πέρασε από την Αγγλία και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Με τον Ολυμπιακό έχει πραγματοποιήσει 40 συμμετοχές σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.