Ποδόσφαιρο

Ομόνοια: Πήρε τον Κίτσο δανεικό από τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 19:51

Τη φανέλα της κυπριακής ομάδας θα φορέσει για τη σεζόν 2022-23 ο 19χρονος αριστερός μπακ.

Ομόνοια: Πήρε τον Κίτσο δανεικό από τον Ολυμπιακό

Σημαντική προσθήκη-μεταγραφή για την κυπελλούχο Κύπρου. Η Ομόνοια απέκτησε για τη φετινή σεζόν, τον Φώτη Κίτσο. Μια σημαντική προσθήκη για την κυπριακή ομάδα που φέτος παίζει σε διπλό… ταμπλό. Καθώς εκτός από τις διοργανώσεις εντός συνόρων, έχει πάρει το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε για το δανεισμό του 19χρονου αριστερού μπακ. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, ο νεαρός αριστερός μπακ θα μπορέσει να πάρει παιχνίδια και να «ψηθεί» ποδοσφαιρικά, ώστε να επιστρέψει στην ελληνική ομάδα πιο έτοιμος. Επιπλέον, το γεγονός ότι θα αγωνιστεί σε μια ομάδα που έχει ανάλογη πίεση –τηρουμένων των αναλογιών- με τους «ερυθρολεύκους», θα τον βοηθήσει ακόμα περισσότερο.

Η ανακοίνωση των Κυπελλούχων Κύπρου

Η κυπριακή ομάδα έκανε γνωστή τη μεταγραφή, με τη μορφή δανεισμού, του νεαρού παίκτη. Στην επίσημη ενημέρωσή τους, αναφέρουν: «Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την απόκτηση του 19χρονου αριστερού ακραίου αμυντικού, Φώτη Κίτσου, με τη μορφή δανεισμού για μια αγωνιστική περίοδο. Ο Φώτης Κίτσος αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία του Ολυμπιακού Πειραιώς και κατά την περσινή σεζόν πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα, καταγράφοντας συνολικά οκτώ συμμετοχές. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ελλάδος. Καλωσορίζουμε τον Φώτη Κίτσο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία!»

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.