Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης πάει στην Ανδόρα

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 20:14

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην Ισπανία για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του, στην ομάδα της La Liga 2.

ΑΕΚ: Ο Αλμπάνης πάει στην Ανδόρα

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του Χρήστου Αλμπάνη, ανοίγει αυτές τις ημέρες. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός για μια ακόμα σεζόν θα παραχωρηθεί δανεικός από την Ένωση. Μην ξεχνάμε πώς και την περασμένη σεζόν είχε βρει εκτός των «κιτρινόμαυρων», καθώς είχε δοθεί δανεικός στην ομάδα του Απόλλωνα Λεμεσού.

Πλέον, για άλλη μια σεζόν δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της ΑΕΚ, εν προκειμένω του Ματίας Αλμέιδα. Τώρα θα βρεθεί στη La Liga 2 και πιο συγκεκριμένα στην ομάδα που ανήκει στον Ζεράρ Πικέ.

Η Ανδόρα έχει έλλειψη στα εξτρέμ. Μετά από τρεις αγωνιστικές έχει συγκομιδή τριών βαθμών και απολογισμό μια νίκη και δύο ήττες στη φετινή Β’ Ισπανίας. Έτσι, ο 41χρονος τεχνικός της, Έντερ Σαράμπια, αποκτά μια επιπλέον λύση. Με τον Αλμπάνη να καλείται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, καθώς έχει μια ευκαιρία να πετύχει κάτι καλό στα ισπανικά γήπεδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.