Ποδόσφαιρο

Σιόν: Ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 21:56

Δεδομένο ήταν εδώ και καιρό, αλλά επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Ιταλού σέντερ φορ στην ελβετική ομάδα.

Σιόν: Ανακοίνωσε τον Μάριο Μπαλοτέλι

Εδώ και αρκετό καιρό ήταν δεδομένο πώς ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν θα παραμείνει στην Τουρκία και την Άδανα Ντεμίρσπορ. Η κόντρα που είχε με τον Βιτσέντζο Μοντέλα ήταν «κλειδί» για να πάρει την απόφαση και να αλλάξει ομάδα. Ήταν έντονη η φημολογία πώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελβετία και πιο συγκεκριμένα στη Σιόν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε σήμερα, καθώς ανακοινώθηκε από την ελβετική ομάδα.

Η Σιόν, λοιπόν, θα είναι ο νέος σταθμός στην καριέρα για τον 32χρονο Ιταλό επιθετικό. Υπέγραψε με την ελβετική ομάδα συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα φορά τη φανέλα της, ως το καλοκαίρι του 2024. Με τον Ιταλό σέντερ φορ να ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην ενδέκατη ομάδα της καριέρας του. Έχουν προηγηθεί η Λουμετσάνε, η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν, η Λίβερπουλ, η Νις, η Μαρσέιγ, η Μπρέσια, η Μόντσα και η Άδανα Ντεμίρσπορ. Στην καριέρα του, ο «Σούπερ Μάριο» έχει πάνω από 450 ματς και πάνω από 190 γκολ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr