Ποδόσφαιρο

Αταλάντα: Είπε… αντίο στον Ίλισιτς

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 22:31

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τους «μπεργκαμάσκι», μετά από πέντε χρόνια παρουσίας εκεί.

Αταλάντα: Είπε… αντίο στον Ίλισιτς

Μια απρόσμενη εξέλιξη που αλλάζει τα δεδομένα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Διότι από το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιόζιπ Ίλισιτς έμεινε ελεύθερος. Μετά από πέντε χρόνια στην Αταλάντα, ο Σλοβένος αποτελεί παρελθόν για τους «μπεργκαμάσκι».

Μια συνεργασία που ήταν… ταραχώδης. Κι αυτό διότι ο Ίλισιτς πέρασε πολλά κατά τη διάρκεια της θητείας του εκεί. Διότι κατά την πενταετία θητεία του εκεί, βρέθηκε δύο φορές αντιμέτωπος με την κατάθλιψη. Με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την ομάδα το διάστημα που πάλευε με την αρρώστου του σύγχρονου πολιτισμού. Σε αμφότερες τις περιπτώσεις τα κατάφερε και επέστρεψε δυνατός, στην ενεργό δράση.

Τώρα, όμως, το κεφάλαιο Αταλάντα έκλεισε. Με την ιστορία να αναφέρει πώς ο Ίλισιτς είχε με την ομάδα του Μπέργκαμο 173 ματς και 60 γκολ. Επίσης, μοίρασε και 44 ασίστ. Με την ομάδα του ιταλικού Βορρά να αποχαιρετά τον Σλοβένο μεσοεπιθετικό με το ακόλουθο ποστάρισμα: «Μάγεψες το Μπέργκαμο με τα παιχνίδια σου, μας έκανες να ονειρευόμαστε στο γήπεδο και να βγαίνουμε έξω χαρούμενοι. Ευχαριστούμε για όλα Professor».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr