Ποδόσφαιρο

Σερβία: Ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι [vids]

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 22:58

Χωρίς νικητή έληξε το ματς της Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα (1-1) για την 9η αγωνιστική.

Σερβία: Ισοπαλία στο «αιώνιο» ντέρμπι [vids]

Το μεγάλο ματς στο σερβικό πρωτάθλημα για την 9η αγωνιστική έληξε χωρίς νικητή. Ισοπαλία 1-1 στη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα στην Παρτιζάν και τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους πρωταθλητές Σερβίας. Μετά από έξι σερί νίκες, ήρθε η πρώτη ισοπαλία.

Αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να διατηρήσουν τη θέση στην κορυφή της βαθμολογικού πίνακα με 19 πόντους. Αντιθέτως, ήταν η 3η ισοπαλία για την Παρτιζάν που παραμένει στη μέση της βαθμολογίας (σ.σ.: 8η θέση) με 12 πόντους.

Γκολάρα για τον Αστέρα

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο ντέρμπι. Με το γκολ που ήρθε λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα. Και τί γκολ; Γκολάρα. Διότι η «φωτοβολίδα» του Μπούκαρι (27') δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πόποβιτς. Ήταν αδύνατο να αντιδράσει ο γκολκίπερ των «ασπρόμαυρων». Με το πρώτο 45λεπτο να λήγει 0-1.

Σκόραρε ένας γνώριμος

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι αν56έβασαν… στροφές. Έτσι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα. Με το γκολ που σημείωσαν στο 56' ο Νάτχο, με πέναλτι. Ο Ισραηλινός που έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ήταν αυτός που ισοφάρισε, καθώς ήταν ψύχραιμος από την «άσπρη βούλα» για το 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr