Ποδόσφαιρο

ΑΠΟΕΛ: Απέκτησε τον Τάσο Δώνη

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:54

Ο 26χρονος επιθετικός άφησε τη Γαλλία και τη Ρεμς για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο.

ΑΠΟΕΛ: Απέκτησε τον Τάσο Δώνη

Σημαντική προσθήκη για τον ΑΠΟΕΛ. Η κυπριακή ομάδα απέκτησε, με τη μορφή δανεισμού, τον Τάσο Δώνη. Ο 26χρονος επιθετικός άφησε τη Ρεμς για να «μεταβεί» στην Κύπρο. Όπως έγινε γνωστό, «μετακόμισε» στη Μεγαλόνησο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Εκεί θα αγωνιστεί τη φετινή σεζόν, με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα.

Η ενημέρωση του ΑΠΟΕΛ

Στην ανακοίνωσή της για τον απόκτηση του Έλληνα επιθετικού, ο κυπριακός σύλλογος αναφέρει: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη συμφωνία δανεισμού με την Stade de Reims, για μονοετή δανεισμό του ποδοσφαιριστή Αναστάσιου Δώνη. Είναι γεννημένος στις 29/08/96 (26 ετών) και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις, της επιθετικής γραμμής.

Ο Δώνης ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού πριν μετεγγραφεί στις ακαδημίες της Juventus. Αγωνίστηκε ως επαγγελματίας πέραν από την Ιταλία, στην Ελβετία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και τη Γερμανία. Καλωσορίζουμε τον Τάσο, στη γαλαζοκίτρινη οικογένεια και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους με την περήφανη ασπίδα στο στήθος».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr