Ποδόσφαιρο

Super League 1: Η μεγάλη επιστροφή του Μπακάκη στον Παναιτωλικό [vid]

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:56

Μετά από 8 χρόνια, ο 31χρονος δεξιός μπακ γυρίζει στην ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα.

Super League 1: Η μεγάλη επιστροφή του Μπακάκη στον Παναιτωλικό [vid]

Το καλοκαίρι του 2014 άφησε τον Παναιτωλικό για να πάει στην ΑΕΚ και να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Οκτώ χρόνια αργότερα, το δρομολόγιο είναι ακριβώς το αντίστροφο. Ο Μιχάλης Μπακάκης έλυσε την Τρίτη το συμβόλαιό του με την Ένωση.

ήμερα, βρέθηκε στο Αγρίνιο και υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ομάδα του Αγρινίου. Έτσι, επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε και θα φορά τη φανέλα της, για τα προσεχή τρία χρόνια. Με τον έμπειρο αμυντικό να τίθεται άμεσα στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου.

Η ανακοίνωση του Παναιτωλικού

Η ενημέρωση της ομάδας του Αγρινίου για τη μεταγραφή, αναφέρει: «Στον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Μιχάλης Μπακάκης. Εδώ που άρχισε την ποδοσφαιρική του καριέρα, αρχικά στην ομάδα Νέων το 2007 και την επόμενη περίοδο έκανε τις πρώτες του συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Με τον Παναιτωλικό αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία την περίοδο 2012-2013 (30 συμμετοχές) και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ με την οποία κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε 20 φορές με την Εθνική Ελλάδας. Ο Μιχάλης Μπακάκης υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 6».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr