Ποδόσφαιρο

Χαλ: Ανακοίνωση την απόκτηση του Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε [vid]

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:35

Η αγγλική ομάδα έκανε γνωστή τη συμφωνία με την τουρκική για τον δανεισμό του διεθνή Έλληνα επιθετικού.

Χαλ: Ανακοίνωση την απόκτηση του Πέλκα από τη Φενέρμπαχτσε [vid]

Οριστικοποιήθηκε η μετακίνηση του Δημήτρη Πέλκα από την Φενέρμπαχτσε στη Χαλ. Εξάλλου, εδώ και αρκετό καιρό ήταν εκτός πλάνων του Ζόρζε Ζεσούς. Με την Χαλ να έχει δείξει αρκετά το καλοκαίρι την πρόθεσή της, να αποκτήσει τον Έλληνα επιθετικό.

Η μεταγραφή έκλεισε οριστικά το απόγευμα της Πέμπτης. Με το σύλλογο της Championship να ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Έλληνα παίκτη από την τουρκική ομάδα. Ο δανεισμός του είναι για ένα χρόνο και παράλληλα, μια καλή ευκαιρία για τον παίκτη, ώστε να κάνει ένα restart στην καριέρα του.

Η Χαλ είναι ομάδα που ανήκει στον Ατζούν Ιλτζαλί, του Τούρκο παραγωγό του Survivor και άλλων τηλεοπτικών προγραμμάτων. Με τον οποίο ο Έλληνας ποδοσφαιριστής έχει άριστη σχέση. Ο Πέλκας με τη Φενέρμπαχτσε μέτρησε 67 ματς, όπου σκόραρε 13 φορές και έδωσε 8 ασίστ. Τώρα θα κοιτάξει να ανοίξει… λογαριασμό και στα αγγλικά γήπεδα, σε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στην Ευρώπη, όπως είναι η Championship.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr