Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο για τον Μοράτα [vid]

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:55

Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo» οι δύο σύλλογοι είναι σε συζητήσεις για τον Ισπανό σέντερ φορ.

Μπαρτσελόνα: Σε διαπραγματεύσεις με την Ατλέτικο για τον Μοράτα [vid]

«Τρελή» κινητικότητα στις τάξεις της Μπαρτσελόνα λίγο πριν το φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Διότι τα «μέτωπα» είναι πολλά και ανοικτά για την ομάδα της Βαρκελώνης. Πολλές αφίξεις, πολλές αποχωρήσεις. Αλλά το πιο ενδιαφέρον θέμα «έσκασε» τώρα, σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo». Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο είναι σε διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του Άλβαρο Μοράτα. Οι δύο ομάδες είναι σε ανοικτή… γραμμή, καθώς υπάρχει και το θέμα των 40 εκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να καταβάλλον οι «ροχιμπλάνκος» στους «μπλαουγκράνα» για τον Γκριεζμάν. Αν οι δύο σύλλογοι τα βρουν για τον Μοράτα, τότε αυτά τα 40.000.000€ ουσιαστικά θα «σβηστούν»! Με την βραδιά να αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Έφυγαν Ντεστ, Μπρεθγουέιτ, Ομπαμεγιάνγκ, Άλμπα...

Οι εξελίξεις στην Μπαρτσελόνα είναι πολλές. Ο Σερτζίνιο Ντεστ αποχώρησε από την ομάδα της Βαρκελώνης με προορισμό το Μιλάνο. Εκεί θα αγωνιστεί στην Μίλαν, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Επιπλέον. Ο Μάρτιν Μπερθγουεϊτ, ακόμη, θα μείνει ελεύθερος αλλά δεν θα αλλάξει πόλη. Διότι στην Ισπανία αναφέρουν πώς έχει συμφωνήσει με την Εσπανιόλ, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Την ίδια ώρα ο Ομπαμεγιάνγκ είναι στο Λονδίνο για την Τσέλσι, ενώ… φευγάτος είναι και ο Ντεπάι. Επιπλέον, ο Τζορντι Άλμπα θα αλλάξει στρατόπεδο και χώρα, αφού θα μετακινηθεί στην Ίντερ.

Έρχεται ο Μπεγερίν και ο Αλόνσο

Αλλά δεν είναι μόνο οι αποχωρήσεις που απασχολούν την Μπαρτσελόνα. Θα υπάρξουν και προσθήκες. Αφενός ο Έκτορ Μπεγερίν. Λύνει το συμβόλαιό του με την Άρσεναλ και μετακομίζει στη Βαρκελώνη, για να πλαισιώσει τον Σέρτζι Ρομπέρτο για το δεξί άκρο της άμυνας. Αλλά κινητικότητα υπάρχει και για τη θέση του αριστερού μπακ. Με τον Μάρκος Αλόνσο να αποχωρεί από την Τσέλσι και να προβάρει τα «μπλαουγκράνα», επιλέγοντας κι εκείνος την επιστροφή στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr