Ποδόσφαιρο

Αλ Αχλί: Οι Αιγύπτιοι είναι σε επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 22:55

Στη χώρα της Βόρειας Αφρικής αναφέρουν πώς ο Πορτογάλος προπονητής είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Καΐρου.

Αλ Αχλί: Οι Αιγύπτιοι είναι σε επαφή με τον Πέδρο Μαρτίνς

Στην αγορά έχει βγει η αιγυπτιακή Αλ Αχλί για να βρει τον επόμενο προπονητή της. Με τα ρεπορτάζ στη χώρα να αναφέρουν πώς ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του συλλόγου από το Κάιρο, για να αναλάβει τα ηνία της. Ώστε να αποτελέσει τον διάδοχο του Ρικάρντο Σοάρες που αποτελεί παρελθόν, μόλις δύο μήνες μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου.

Βέβαια, εδώ το θέμα είναι πώς ότι πληροφορίες υπάρχουν, προέρχονται από τους Αιγύπτιους. Διότι από την πλευρά του Πορτογάλου προπονητή, τηρείται σιγή αναμονής επί του θέματος. Εξάλλου, νωπά είναι τα ρεπορτάζ σε Πορτογαλία και Αγγλία, σύμφωνα με τα οποία ο 52χρονος κόουτς είναι μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία της Μπόρνμουθ.

Όπως και να έχει, η ουσία είναι πώς το όνομα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού ακούγεται αρκετά τα τελευταία 24ωρα. Τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Αφρική. Εξάλλου, η Αλ Αχλί δεν είναι μικρή ομάδα. Πρόκειται για έναν σύλλογο που έχει κατακτήσει δέκα φορές τον τίτλο της πρωταθλήτριας της ηπείρου, δηλαδή του αφρικανικού Champions League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr