Ποδόσφαιρο

Serie A: Τρίποντο και κορυφή για την Αταλάντα [vids]

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:48

Στο ρετιρέ της βαθμολογίας ανέβηκαν οι «μπεργκαμάσκι» μετά τη νίκη 3-1 κόντρα στην Τορίνο.

Serie A: Τρίποντο και κορυφή για την Αταλάντα [vids]

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Ιταλία βρίσκεται η Αταλάντα. Η ομάδα του Γκασπερίνι επικράτησε 3-1 της Τορίνο και ανέβηκε στην κορυφή, όπου έχει συγκάτοικο τη Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο. Τρίτη νίκη σε 4 ματς για τους «μπεργκαμάσκι».

Στον… αστερισμό του Κούπμεϊνερς

Το ματς κυλούσε σε ένα τέμπο που βόλευε την Τορίνο. Όμως, ο Κούπμεϊνερς στο 45'+4 άνοιξε το σκορ με πέναλτι (1-0). Ένα ακόμα γκολ από εκείνοι, που σκόραρε για δεύτερη φορά, στο 47', ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Η Τορίνο ξαναμπήκε στο ματς με τον Βλάσιτς στο 77', καθώς μείωσε σε 2-1.

Ωστόσο, οι «μπεργκαμάσκι» βρήκαν ένα ακόμα γκολ. Με δεύτερο πέναλτι, αυτή τη φορά στο 84'. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κούπμεϊνερς που έκανε χατ-τρικ με την ομάδα του Μπέργκαμο και την οδήγησε στην τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ένα αποτέλεσμα που ανέβασε την Αταλάντα στην κορυφή στη βαθμολογίας, μετά από 4 αγωνιστικές, με 10 βαθμούς.

Ισοπαλία στην Μπολόνια

Χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να κάνουν την πρώτη τους νίκη. Διότι στο ματς με την Σαλερνιτάνα, μετά από ένα νωθρό και «άσφαιρο» πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να βρουν τον τρόπο και να σκοράρουν. Με το ξεκίνημα του δευτέρου 45λεπτου στο ματς μπήκαν οι Λυκογιάννης, Σοριάνο και Ντε Σιλβέστρι.

Η Μπολόνια ανέβασε στροφές και πήρε το προβάδισμα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 52' (1-0). Ωστόσο, η Σαλερνιτάνα «τσίμπησε» τον βαθμό δύο λεπτά πριν το φινάλε. Με το τέρμα του Ντία στο 88', που διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr