Ποδόσφαιρο

Τραμπζονσπόρ: «Τελειώνει» του Μασούρα!

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:56

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μετακίνηση του Έλληνα επιθετικού στην πρωταθλήτρια Τουρκίας από τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις!

Τραμπζονσπόρ: «Τελειώνει» του Μασούρα!

Μια ανάσα από την Τραμπζονσπόρ βρίσκεται ο Γιώργος Μασούρας. Ο Ελληνας επιθετικός πρωταγωνιστεί στα σημερινά δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που θεωρεί «τελειωμένη» την μεταγραφή του από τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Τουρκίας φέρεται να εχουν συμφωνήσει σε ένα ποσό ύψους 4 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μασούρα από τον Ολυμπιακό που θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών, με κομβική την συμμετοχή του Τάσου Μπακασέτα στο ντιλ! Η τουρκική ομάδα προχώρησε σε έξι μεταγραφές τις τελευταίες ημέρες και ο διεθνής Έλληνας αποτελεί το τελευταίο απόκτημα ενόψει και της παρουσίας της στους ομίλους του Europa League.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.