Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:38

Εκτός αποστολής των «πράσινων» ο Ισπανός αριστερός μπακ, λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενόψει του αυριανού ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Σέρβος τεχνικός των «πράσινων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χουάνκαρ, για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής με το σύλλογο της Βοιωτίας. Διότι ο Ισπανός αριστερός μπακ δεν είναι στην αποστολή. Η αιτία; Οι ενοχλήσεις που έχει στον δικέφαλο και τον κράτησαν εκτός πλάνων του προπονητή του.

Επιστρέφει ο Μάγκνουσον

Επίσης, εκτός έμειναν για ένα ακόμα ματς ο Σένκεφελντ και ο Μπερνάρ. Ο πρώτος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Βραζιλιάνος έκανε ατομικό πρόγραμμα, καθώς βρίσκεται σε φάση προσαρμογής. Το ευχάριστο για τον Γιοβάνοβιτς είναι η κατάσταση του Μάγκνουσον. Ξεπέρασε τον τραυματισμό του, είναι στην αποστολή και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του, για το ματς με τον Λεβαδειακό.

Η αποστολή του «τριφυλλιού»

Μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης», ο τεχνικός του Παναθηναϊκού έκανε γνωστή και την αποστολή της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Στα πλάνα του βρίσκονται 22 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Γκάνεα, Σάντσες, Τσέριν, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Φρόκου, Καμπετσής.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.