Ποδόσφαιρο

Λαμία: Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 21:16

Ο Τζανλούκα Φέστα μπορεί να υπολογίζει τους Μποάκιε, Ασκόφσκι και Μαρμεντίνι για το ματς με τους Αρκάδες.

Λαμία: Η αποστολή για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα θα επιδιώξει να κατακτήσει το απόγευμα του Σαββάτου η Λαμία. Η οποία «φιλοξενεί» στο στάδιο «Αθανάσιος Διάκος» τον Αστέρα Τρίπολης. Με το «οπλοστάσιο» του Τζανλούκα Φέστα να έχει γεμίσει. Κι αυτό διότι στη διάθεση του Ιταλού προπονητή είναι τρεις επιπλέον ποδοσφαιριστές.

Στην αποστολή της Λαμίας για πρώτη φορά είναι ο Μαρμεντίνι, αλλά και οι νεοαποκτηθέντες Μποάκιε και Ασκόφσκι. Τρία νέα πρόσωπα στα οποία θα στηριχθεί ο Ιταλός προπονητής για την αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Από την άλλη, όμως, δεν λείπουν οι απουσίες. Διότι δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς οι Τζανετόπουλος, Καραμάνος και Ρόμανιτς, όπως και οι Μπάμπης, Βασιλακάκης και Τσούκαλος.

Η αποστολή της Λαμίας

Σε ό,τι αφορά τώρα τους παίκτες που μπορεί να υπολογίζει ο Τζανλούκα Φέστα για την αυριανή αναμέτρηση, αυτοί είναι 20. Στη διάθεση του προπονητή της Λαμίας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Γιακουμάκης, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Μαρμεντίνι, Μποάκιε, Ασκόφσκι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr