Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Μεταγραφική «βόμβα» με Μαρσέλο [vids]

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:24

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 34χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπακ.

Ολυμπιακός: Μεταγραφική «βόμβα» με Μαρσέλο [vids]

Λίγη ώρα πριν στείλει την ευρωπαϊκή λίστα στην UEFA για τις αναμετρήσεις της φάσης των ομίλων του Europa League, ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ σπουδαία μεταγραφή. Ανακοίνωσε τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ, Μαρσέλο. Με τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι για 1+1 χρόνια.

Η είδηση ήρθε αρχικά από την Ισπανία. Σύμφωνα με όσα μετάδωσε ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πολύ κοντά στη συμφωνία με τον Μαρσέλο. Τον πρώην αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι το φινάλε της περασμένης σεζόν. Το όνομά του, δε, είχε ακουστεί τα τελευταία 24ωρα στην Αγγλία για την Λέστερ.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, οι κινήσεις των «ερυθρολεύκων» ήταν μεθοδικές. Διότι αναζητούσαν έναν καλό αριστερό μπακ και θα κάνουν μια πολύ δυνατή μεταγραφή στο φινάλε. Με την κίνηση της ελληνικής ομάδας να είναι στη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι δα μικρή υπόθεση να αποκτήσει μια ομάδα της χώρας μας έναν εν ενεργεία κάτοχο του Champions League.

Διότι οι Μαδριλένοι πριν μερικούς μήνες κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης για άλλη μια φορά. Ο Μαρσέλο μετά από 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία πήγε το 2007 από την Φλουμινένσε, αποχώρησε αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Κι όλα δείχνουν, βέβαια, πώς αυτός θα είναι ο Ολυμπιακός. Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στην οριστική συμφωνία, η οποία μπορεί να ανακοινωθεί από… λεπτό σε λεπτό.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τις 00:20 τα ξημερώματα υπήρξε η επίσημη ενημέρωση από τους «ερυθρολεύκους», η οποία ανέφερε: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση ενός θρύλου του ποδοσφαίρου, του Μαρσέλο, που θα φορά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γεννημένος στις 12 Μαΐου 1988, ο 34χρονος σούπερ σταρ ανήκε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2006 μέχρι και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια αυτών των 16 ετών πραγματοποίησε 546 συμμετοχές με την ισπανική ομάδα και κατέστη ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της, αλλά κι εκείνος με τα περισσότερα τρόπαια (25). Κατέκτησε πέντε Champions League, έξι πρωταθλήματα, τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, δύο Copa del Rey και πέντε ισπανικά Σούπερ Καπ.

Με τη Ρεάλ πέτυχε 38 γκολ, ένα εκ των οποίων στον τελικό του Champions League το 2014 εναντίον της Ατλέτικο. Με την εθνική Βραζιλίας, την οποία έχει εκπροσωπήσει 58 φορές με απολογισμό έξι γκολ, έχει αγωνιστεί σε δύο Παγκόσμια Κύπελλα (2014, 2018) και έχει κατακτήσει το Confederations Cup (2013). Προτού υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αγωνιζόταν στη Φλουμινένσε».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.