Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:07

Εκτός πλάνων του Κορμπεράν ο τραυματίας Βαλμπουενά. Μέσα οι Μπιέλ και Ρέτσος.

Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με τον Ιωνικό

Η επιστροφή στις νίκες είναι ο στόχος του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ιωνικό, το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την «λευκή» ισοπαλία στην Τρίπολη θέλουν την νίκη για να μην χάσουν την επαφή με τις πρώτες θέσεις.

Η απουσία Βαλμπουενά, Αγκιμπού και Σισέ

Ωστόσο, ο Κάρλος Κορμπεράν έχει αναπροσαρμόσει τα πλάνα του. Διότι εκτός αποστολής έμεινε ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και έμεινε εκτός για το ματς με τον Ιωνικό. Εκτός είναι επίσης και ο Αγκιμπού Καμαρά που είναι αρκετά πιθανόν να παραχωρηθεί δανεικός, καθώς ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί κρούσεις για την περίπτωσή του.

Εκτός έμεινε ακόμα ο Σισέ, καθώς ο Ισπανός προπονητής θα πρέπει πάντα να αφήνει έξω κάποιος από τους ξένους. Το ίδιο και οι Βρσάλικο και Αμπουμπακάρ Καμαρά, Οι δύο παίκτες δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Ο τελευταίος μόλις την Παρασκευή έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, μετά από καιρό.

Όμως, υπάρχει και νέα πρόσωπα. Ο λόγος για τους Ρέτσο και Μπιέλ που μπήκαν για πρώτη φορά σε αποστολή των «ερυθρολεύκων». Ταυτόχρονα, επέστρεψε σε αποστολή μετά από αρκετές ημέρες και ο Παπασταθόπουλος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Με όλα αυτά δεδομένα, ο Κάρλος Κορμπεράν έκανε γνωστά τα ονόματα των παικτών που υπολογίζει για το ματς με τον Ιωνικό. Λοιπόν, στη διάθεσή του έχει 22 ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Άβιλα, Μπα, Μπουχαλάκη, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Κούντε, Εμβιλά, Μανωλά, Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ραντζέλοβιτς, Ρέτσο, Ροντρίγκες, Παπασταθόπουλο, Τζολάκη, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βρουσάι και Ζίνκερναγκελ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.