Ποδόσφαιρο

Bundesliga: Τρίποντο κορυφής για την Ντόρτμουντ [vid]

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:41

Το γκολ του Ρόις (16') έδωσε τη νίκη στο ματς με την Χόφενχαϊμ (1-0).

Bundesliga: Τρίποντο κορυφής για την Ντόρτμουντ [vid]

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του γερμανικού πρωταθλήματος, έστω και προσωρινά, βρίσκεται το βράδυ της Τετάρτης η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα και νίκησε την Χόφενχαϊμ. Αποτέλεσμα που την ανέβασε στην κορυφή, με τους 12 βαθμούς που έχει μετά από 5 αγωνιστικές.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε νωρίς στο ματς. Στο 16ο λεπτό. Ο Μπραντ βρήκε τον Ρόις και εκείνος δεν αστόχησε. Ένα γκολ που ήταν αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειες και άριστης συνεργασίας. Οι Βεστφαλοί είχαν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια του ματς. Αν και δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη. Είτε γιατί ήταν άστοχοι, είτε γιατί ο Μπάουμαν επενέβη όποτε χρειάστηκε και κράτησε το σκορ σε αυτά τα επίπεδα.

Από την πλευρά της, η Χόφενχαϊμ δεν έπαιξε κλειστά. Προσπάθησε και εκείνη να έχει τις στιγμές της, να φτάσει σε ένα γκολ για να ισοφαρίσει το ματς. Αν και οι τελικές της προσπάθειες δεν ήταν ικανές να αποτελέσουν ουσιαστικό πρόβλημα για την εστία του Κόμπελ, ο οποίος πέρασε ένα «ήσυχο» βράδυ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr