Ποδόσφαιρο

La Liga: «Κεφάτη» η Θέλτα, άνετα την Κάντιθ [vid]

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2022 - 23:53

Τα δύο γκολ του Άσπας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να φτάσει η ομάδα του Βίγκο στη νίκη 3-0.

La Liga: «Κεφάτη» η Θέλτα, άνετα την Κάντιθ [vid]

Αρχίζει και βρίσκει αγωνιστικό ρυθμό η Θέλτα. Η ομάδα του Βίγκο πέτυχε τη δεύτερη σερί της νίκη. Ένα αποτέλεσμα που την ανέβασε αρκετά ψηλά στη βαθμολογία. Στους 7 βαθμούς, καθώς εκεί βρίσκονται οι Μπαρτσελόνα, Μπιλμπάο και Βιγιαρεάλ. Με τον Ιάγο Άσπας να είναι ο παίκτης που έκανε τη διαφορά. Διότι σκόραρε τα δύο από τρία τέρματα της Θέλτα, στο 3-0 κόντρα στην Κάντιθ. Το αποτέλεσμα αυτό άφησε τους Ανδαλουσιάνους στην ουρά της βαθμολογίας.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους, ο Άσπας άνοιξε το σκορ για την Θέλτα στο 56'. Ο Λάρσεν βρήκε τον Ροντρίγκες στο 62' που δεν αστόχησε για το 2-0. Με τον Άσπας να αξιοποιεί την ασίστ του Τσέρβι στο 75' για το τελικό 3-0. Ο τερματοφύλακας της Κάντιθ, ο Λεντέσμα, είχε πολλή δουλειά. Αντιθέτως, ο Μαρτσεσίν της Θέλτα είχε ένα πιο… ήσυχο βράδυ στο ματς του «Balaídos».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr