Ποδόσφαιρο

Eredivisie: Σούπερ Δουβίκας, με χατ-τρικ οδήγησε την Ουτρέχτη [vids]

Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου 2022 - 00:52

Με τον Έλληνα επιθετικό να μπαίνει ως αλλαγή και να κάνει τη διαφορά, η ομάδα του νίκησε 4-3 την Φορτούνα Σιτάρντ.

Eredivisie: Σούπερ Δουβίκας, με χατ-τρικ οδήγησε την Ουτρέχτη [vids]

Την πρώτη της νίκη στο φετινό ολλανδικό πρωτάθλημα πέτυχε η Ουτρέχτη. Νίκη με ελληνική… υπογραφή. Καθώς ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς. Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63'. Μια αλλαγή που άλλαξε όλο το ματς. Διότι με την είσοδό του, έδωσε άλλο… αέρα στην Ουτρέχτη. Ο Ντοστ στο 64' πέτυχε το 0-1, αλλά ο Γκουτ στο 67' ισοφάρισε για την Φορτούνα Σιτάρντ. Από εκείνο το σημείο και μετά ανέλαβε δράση ο Έλληνας επιθετικός.

Στο 71' ο Δουβίκας ευστόχησε σε πέναλτι για το 1-2, ενώ στο 77' σκόραρε για μια ακόμα φορά, διαμορφώνοντας το 1-3. Η Φορτούνα με το πέναλτι του Γιλμάζ στο 82' μείωσε σε 2-3. Αλλά ο Δουβίκας στο 86' πέτυχε το 2-4. Ο ίδιος μάλιστα στο 90'+1 πέτυχε και τέταρτο γκολ, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε μετά από έλεγχο το VAR ως οφ σάιντ. Έτσι, στο 90'+6 ο Νοσλίν μείωσε στο τελικό 3-4. Βασικός για την Ουτρέχτη ήταν επίσης και ο Βασίλης Μπάρκας. Σε ό,τι αφορά την Φορτούνα Σιτάρντ, είχε βασικό τον Σιόβα, ενώ ο Σουρλής έμεινε στον πάγκο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr