Ποδόσφαιρο

Την Δευτέρα στο Καραϊσκάκη η παρουσίαση του Μαρσέλο - Έστειλε το πρώτο του μήνυμα (vid)

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 15:48

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τον κόσμο ώστε να αποθεώσει τον Βραζιλιάνο σταρ

Την Δευτέρα στο Καραϊσκάκη η παρουσίαση του Μαρσέλο - Έστειλε το πρώτο του μήνυμα (vid)

Ο Ολυμπιακός έκανε την μεταγραφή της δεκαετίας με την απόκτηση του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σταρ, που κατέκτησε 5 Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης και άλλους τίτλους, πλέον θα αγωνίζεται στην Ελλάδα με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως η παρουσίαση του Μαρσέλο θα γίνει την Δευτέρα (5/9, 21:00) και οι φίλοι του Ολυμπιακού, θα μπορούν να βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων», ανακοίνωσε την διοργάνωση μίας άτυπης γιορτής (σ.σ με ελεύθερη είσοδο), προκειμένου ο Βραζιλιάνος άσος, να γνωρίσει τους φιλάθλους των πρωταθλητών.

Ο κορυφαίος αριστερός οπισθοφύλακας όλων των εποχών, υπέγραψε στον Ολυμπιακό μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την προοπτική ετήσιας ανανέωσης και θεωρείται βέβαιο, ότι θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα στις υποχρεώσεις της, τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο Europa League.

Σε ανάρτηση του στο Instagram, σχετικά με την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ο Μαρσέλο, έγραψε με νόημα: «Ας συνεχίσουμε να γράφουμε Ιστορία μαζί. Πάμε Ολυμπιακέ».

..

Η τροπαιοθήκη του στη Ρεάλ κάτι παραπάνω από γεμάτη. Κατέκτησε πέντε τίτλους Champions League, έξι πρωταθλήματα Ισπανίας, δύο Κύπελλα, πέντε Σούπερ Καπ Ισπανίας, τρία ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και τέσσερα παγκόσμια συλλόγων. Είχε συνολικά 546 συμμετοχές και ήταν εκ των ηγετών της ομάδας. Παράλληλα έχει αγωνιστεί σε 58 ματς με το εθνόσημο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.