Ποδόσφαιρο

Ligue 1: Η χαμένη ευκαιρία της Λανς [vids]

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 19:25

Η ομάδα του Ες έμεινε στο 1-1 με την Ρεμς και αποχωρίστηκε από το δίδυμο των Παρί και Μαρσέιγ, που «οδηγούν» το γαλλικό πρωτάθλημα.

Ligue 1: Η χαμένη ευκαιρία της Λανς [vids]

Το σερί των τριών σερί νικών που μετρούσε η Λανς σταμάτησε στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεμς. Με την ομάδα του Ες να χάνει την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκονται Παρί Σεν Ζερμέν και Μαρσέιγ.

Ωστόσο, όπως κύλησε το ματς και με την εξέλιξη που είχε, ο βαθμός που πήραν οι «φιλοξενούμενοι» συνιστά θετικά αποτέλεσμα. Διότι στο 66' έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Μασάδο. Επίσης, στο 71' έμειναν πίσω στο σκορ, αλλά στο 82' σημείωσαν το γκολ της ισοφάρισης και πήραν τον πόντο.

Από την άλλη, η Αζαξιό έμεινε για έκτη αγωνιστική χωρίς νίκη, όπως και το Στρασβούργο. Μαζί με την Ανζέρ είναι οι τρεις ομάδες χωρίς τρίποντο, μέχρι στιγμής, στη φετινή Ligue 1 μετά και την 6η αγωνιστική. Αναλυτικά τα αποτελέσματα στη Γαλλία, μαζί με τις καλύτερες στιγμές από τις περισσότερες αναμετρήσεις της Κυριακής.

Μονπελιέ - Λιλ 1-3

(20' Γουαχί - 41' Ντέιβιντ, 57' Γκόμες, 90'+4 Ντέιβιντ)

Αζαξιό - Λοριάν 0-1

(51' Ουατάρα)

Κλερμόν - Τουλούζ 2-0

(46' Γκοναλόνς, 90'+5 Μουχαμέντ Τσαμ)

Μπρεστ - Στρασβούργο 1-1

(6' Λες-Μελού - 28' πέν. Αζορκέ)

Ρεμς - Λανς 1-1

(71' Μπαλογκούν - 82' Οπεντά)

Τρουά - Ρεν 1-1

(14' Ουγκμπό - 48' Σανταμαρία)

Νις - Μονακό 0-1

(69' Εμπολό)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr