Ποδόσφαιρο

Premier League: Ο Ράσφορντ έβαλε τέλος στο αήττητο της Άρσεναλ [vids]

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:25

Με δύο γκολ του Άγγλου επιθετικού, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε 3-1 και σταμάτησε τη νικηφόρα πορεία της ομάδας του Αρτέτα.

Premier League: Ο Ράσφορντ έβαλε τέλος στο αήττητο της Άρσεναλ [vids]

Η Άρσεναλ είχε κάνει εξαιρετική εκκίνηση στη φετινή Premier League. Πέντε ματς, πέντε νίκες. Αλλά στο «Old Traford» ήταν αλλιώς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβαλε τέλος στο σερί των Λονδρέζων. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Ράσφορντ. Όταν οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές και έδωσε στους «κόκκινους διαβόλους» την τέταρτη σερί νίκη με 3-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ΕΔΩ

Δεύτερο φετινό ντέρμπι στο «Old Traford», δεύτερη νίκη για την ομάδα του Τεν Χάαγκ. Μετά το 2-1 κόντρα στη Λίβερπουλ, σειρά είχε το 3-1 με την Άρσεναλ. Μόνο που αυτή η νίκη έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία για τους «κόκκινους διαβόλους». Όχι μόνο γιατί σταμάτησαν την πορεία της Άρσεναλ που είχε πέντε στις πέντε νίκες. Αλλά γιατί έδειξε πώς έχει επιστρέψει και στη νέα εποχή, με τον Ολλανδό προπονητή στον πάγκο της, μπορεί να κάνει κάτι καλό.

Ο Άντονι, στο ντεμπούτο του με την Γιουνάιτεντ, άνοιξε το σκορ σε 35', μετά την ασίστ του Ράσφορντ. Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου. Έτσι, στο 60ό λεπτό με τον Σάκα, έφερε το ματς στα ίσα (1-1). Για να αναλάβει δράση ο Ράσφορντ. Στο 66' η κάθετη πάσα του Μπρούνο Φερνάντες τον έβγαλε σε θέση βολής και εκείνος πέτυχε το 2-1. Στο 75' ο Έρικσεν βγήκε στον κενό χώρο από τα δεξιά, πάσαρε στον Ράσφορντ που πέτυχε το 3-1.

Στην 4άδα η απίθανη Μπράιτον

Η εξαιρετική πορεία της ομάδας του Γκράχαμ Πότερ συνεχίστηκε για άλλη μια αγωνιστική. Δεν είναι μόνο οι νίκες και η θέση της, στη βαθμολογία της Premier League. Αλλά το γεγονός ότι τα συνδυάζει όλα αυτά με εμφατικές εμφανίσεις και ευρείες επικρατήσεις. Όπως έγινε κόντρα στη Λέστερ. Πέντε γκολ για την Μπράιτον κόντρα στη Λέστερ που δεν δείχνει ικανή να σηκώσει… κεφάλι.

Οι «αλεπούδες» έχουν μόλις έναν πόντο μετά από έξι ματς και είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο πρώτο ημίχρονο με την Μπράιτον άντεξαν (2-2), αλλά στη συνέχεια κατέρρευσαν και ηττήθηκαν 5-2. Τα γκολ της Μπράιτον σημείωσαν οι Τόμας (10' αυτ.), Καϊσέδο (15'), Τροσάρ (64') και Μακ Άλιστερ (71' πέν. και 90'+7). Όσον αφορά στην Λέστερ, σκόρερ της ήταν οι Ιχεανάτσο (1') και Ντάκα (33').

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr